TUNEL AERODINAMIC

Elsaco Solutions a realizat in colaborare cu Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi unul din cele mai performante tunele aerodinamice din Europa.
Colaborarea noastră a avut ca scop dezvoltarea infrastructurii de cercetare și dezvoltare a universității. Ea a constat în multe proiecte realizate de a lungul timpului, precum modernizarea vechiului tunel aerodinamic staționar, livrarea și punerea în funcțiune a unei stații meteo sau a unei balanțe aeorodinamice și a culminat cu realizarea unui nou tunel aerodinamic nestaționar.
Utilizând tunelul nestaționar, se vor realiza o serie de cercetări experimentale de aerodinamică nestaţionară a turbinelor eoliene – ajuntând astfel dezvoltarea de noi tehnologii în acest domeniu.

INFORMAȚII DE CONTACT

Avem sediul în Botoșani, Str. Pacea 41A, 710013.

Ne gasiți în București, Sector 3, Str. Mihai Bravu 500, 030335.

RELAȚII CLIENȚI

+40 231 507 060 (int. 2341)

PROGRAM DE LUCRU

8:30am – 5:00pm

EMAIL

sales@elsaco.com

TUNELUL MF-TA4 – ELSACO

Tunel aerodinamic în circuit închis, cu dublu retur, cu răcire controlată; tunelul este capabil să funcționeze atât în regim staționar, cât și în regim nestaționar; poate simula curenți atmosferici nestaționari cu amplitudine variabilă, în gama de frecvențe 0-25 Hz; poate simula rafale de vânt; viteza de lucru continuu reglabilă în gama 0-40 m/s; secțiune de lucru octogonală cu diametrul echivalent Dech = 1,9 m (2,83 m2); raport de contracție 9; putere instalată 150 kW; sistem pentru controlul stratului limită; echipamente auxiliare.

TUNELUL MF-TA1 – ELSACO

Tunel aerodinamic staționar de joasă turbulență în circuit închis, cu răcire controlată; viteza continuu reglabilă în gama 0÷80 m/s; secțiune de lucru octogonală cu aria de 0,48 m2; factor de formă √2; raport de contracție 9; putere instalată 90 kW.

Descarcă broșura