PNRR - Stocare Energie

Elsaco Solutions este destinația dvs. principală pentru planificarea tehnică de specialitate și suportul în implementarea proiectelor de stocare a energiei verzi.

FINANȚĂRI DISPONIBILE

PNRR, Investiția I.4 -- Sprijinirea investițiilor in dezvoltarea capacitaților de stocare a energiei electrice (baterii).

 

Cu aceste fonduri puteți instala Sisteme de Stocare Energie Electrica în Baterii cu o finanțare de pana la 100% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile.

 

Limita de finanțare este de 15.000.000 EUR per întreprindere.
Valoarea solicitată pentru cheltuielile eligibile nu poate depăși 167.000 EUR per MWh de stocare energie în baterii.

 

Proiectele se vor depune începând cu 08 Feb. 2024, iar închiderea procedurii va fi pe 21 Apr. 2024.

Depunerea proiectelor a fost până la data de 21 Aprilie 2024, iar această finanțare este închisă momentan. Vom actualiza această pagină atunci când se va relansa apelul.

Maximizarea potențialului energiei solare merge dincolo de simpla captare a luminii solare - este vorba despre stocarea și utilizarea eficientă a acestei energii atunci când este cel mai necesar.

La Elsaco Solutions suntem specializați în a ajuta întreprinderile să valorifice puterea sistemelor fotovoltaice prin proiectarea și implementarea unor soluții personalizate de stocare a energiei.

Echipa noastră de ingineri și experți în energie cu experiență va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a dezvolta un plan tehnic cuprinzător pentru integrarea stocării în baterii cu sistemul dumneavoastră fotovoltaic. De la efectuarea unor evaluări amănunțite ale amplasamentului până la proiectarea unor configurații optimizate de stocare, ne vom asigura că proiectul dvs. de stocare a energiei îndeplinește cerințele și obiectivele dvs. specifice.

Dar nu ne oprim aici - vă oferim asistență în implementarea până la punerea în funcțiune astfel încât dvs. pentru a vă aduce proiectul la viață. Indiferent dacă doriți să instalați un sistem de baterii la scară mică pentru o proprietate comercială sau vreți să implementați o instalație de stocare la scară mare pentru un parc fotovoltaic la scară utilitară, avem expertiza și resursele necesare pentru a ne ocupa de fiecare aspect al procesului de implementare.

Cu Elsaco Solutions puteți avea încredere că proiectul dvs. de stocare a energiei se află pe mâini capabile.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem sprijini tranziția afacerii dvs. către un viitor energetic mai durabil și mai rezistent.

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus