Elsaco Solutions & Jinko Solar

Elsaco Solutions este distribuitor autorizat Jinko Solar în România. Începând cu anul 2024 avem stoc permanent de minim 10 MWp în centrele logistice din România.

Colaborarea nostră nu se oprește la distribuția de panouri fotovoltaice. Le oferim partenerilor noștri inclusiv soluțiile de stocare energie electrică în baterii (BESS) produse de către partenerii noștri, Jinko Solar.

Această colaborare aduce o dimensiune superioară proiectelor de energie regenerabilă, oferind acces la panouri fotovoltaice recunoscute la nivel mondial pentru eficiența și performanța lor excepționale.

Jinko Solar - Elsaco Solutions

Eficiență Remarcabilă

Panourile fotovoltaice furnizate de Elsaco Solutions și Jinko Solar impresionează prin eficiența lor în conversia luminii solare în energie electrică, contribuind semnificativ la maximizarea producției de energie verde.

Durabilitate Garantată

Proiectate pentru a rezista în condiții diverse de mediu, panourile noastre sunt sinonime cu durabilitatea și fiabilitatea pe termen lung, oferind o soluție solidă pentru investiții durabile.

Inovație Tehnologică

Implementăm tehnologii de ultimă generație pentru a asigura un randament optim și pentru a minimiza pierderile de energie. Acest angajament contribuie la eficiența globală a sistemelor solare, oferind soluții avansate și sustenabile.

Garanție Solidă

Elsaco Solutions și Jinko Solar oferă clienților o garanție robustă, asigurându-le că investiția în energie verde este protejată și susținută pe termen lung.

Elsaco Solutions și Jinko Solar își unesc forțele pentru a oferi soluții complete și performante în domeniul energiei regenerabile. Această colaborare contribuie activ la transformarea infrastructurii energetice din România și oferă partenerilor oportunitatea de a integra beneficiile panourilor solare de vârf în proiectele lor.

Alege să fii parte din revoluția verde alături de Elsaco Solutions și Jinko Solar, pentru soluții inovatoare, eficiență ridicată și angajament față de un viitor verde și sustenabil.

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus