Informații despre Finanțări

Elsaco Solutions – partenerul dvs. de încredere în navigarea în peisajul complex al oportunităților de finanțare ale UE pentru proiecte de energie verde. Vă punem la dispoziție informații despre finanțările pentru pe sistemele fotovoltaice (PV) pentru autoconsum, producție și aplicații casnice, precum și pentru sistemele de stocare a energiei în baterii (BESS).

La Elsaco Solutions înțelegem importanța asigurării finanțării pentru a stimula inovarea și sustenabilitatea în sectorul energetic.

De aceea, suntem specializați în colaborarea cu întreprinderile pentru a le facilita înscrierea în proiectele de finanțare ale UE, oferind un sprijin cuprinzător de la început până la sfârșit.

Echipa noastră experimentată colaborează îndeaproape cu firme de consultanță pentru a identifica oportunitățile de finanțare relevante ale UE și pentru a dezvolta strategii adaptate pentru a vă maximiza șansele de succes.

De la cercetarea și analiza granturilor disponibile până la pregătirea unor propuneri de proiect convingătoare, ne asigurăm că afacerea dvs. este bine poziționată pentru a accesa resurse de finanțare vitale.

Pe lângă expertiza noastră în domeniul finanțării UE, oferim servicii complete de planificare tehnică, realizare Studii de Fezabilitate și de gestionare a proiectelor, special concepute pentru a îndeplini cerințele cererilor de finanțare UE. Indiferent dacă sunteți în căutarea de finanțare pentru instalarea unui sistem fotovoltaic, pentru un proiect de producție de energie sau pentru implementarea sistemelor de stocare a energiei electrice în baterii (BESS), vă oferim expertiza tehnică și îndrumarea necesară pentru a obține rezultate de succes.

Contați Elsaco Solutions și obțineți un avantaj competitiv în asigurarea finanțării UE pentru inițiativele dvs. în domeniul energiei verzi.

Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de complexitatea procesului de depunere a cererilor, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe stimularea inovației și pe atingerea obiectivelor dumneavoastră de sustenabilitate. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care vă putem sprijini în călătoria dumneavoastră către un viitor mai curat și mai verde.

Finanțări disponibile:

  • PNRR
  • Fondul de Modernizare
  • Electric UP 2
  • Casa Verde 2024

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus