STAȚII ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINI ELECTRICE

ELSACO crede într-un viitor verde.

INFORMAȚII DE CONTACT

Avem sediul în Botoșani, Str. Pacea 41A, 710013.

Ne gasiți în București, Sector 3, Str. Mihai Bravu 500, 030335.

RELAȚII CLIENȚI

+40 231 507 060 (int. 2229)

PROGRAM DE LUCRU

8:30am – 5:00pm

EMAIL

sales@elsaco.com

Câteva cuvinte

În viitorul apropiat, se estimează că atât numărul mașinilor electrice, cât și al stațiilor de încărcare din piața locală va crește exponențial. Mașinile electrice revoluționează atât industria auto cat și cea de transport mărfuri sau călători.
Potrivit datelor statistice, în țara noastră circulă, în prezent, 1.100 de autoturisme electrice, fiind disponibile circa 390 stații de încărcare.
În România există 150 de spații (publice și private) dotate cu una sau mai multe puncte de încărcare a mașinilor electrice.
Unul din motivele pentru care numărul mașinilor electrice care circulă pe șoselele din România este redus este numărul scăzut de stații de încărcare și distanța între ele. Este important de precizat că bateria mașinii electrice trebuie încărcată doar de 1-2 ori pe săptămână, la o medie de 200 km parcurși pe săptămână.
Aici este momentul în care intervenim noi și punem la dispoziția clienților o gamă variată de modele de stații. De la uz casnic până la companii și administrații locale, gama noastră de produse se pliază pentru toate categoriile. Pentru a găsi soluția care se potrivește cât mai bine pentru nevoile tale, noi îți stăm la dispoziție pentru o consultanță gratuită.
Pot fi instalate în orice loc, public sau privat fără a afecta rețeaua electrică existentă sau mediul înconjurător și spațiul în care este amplasat.
Fie că vrei să dispui de o stație de încărcare personală sau vrei să dezvolți o întreagă rețea, Elsaco are soluția cea mai bună.