PANOURI FOTOVOLTAICE PENTRU CLIENȚI INDUSTRIALI

În ultimii 15 ani focusul Grupului ELSACO a fost creșterea eficientei utilizării utilităților a companiilor de top ce activează pe piața din România. Ultima noastră adiție în portofoliul de soluții de eficiență energetică este instalarea panourilor fotovoltaice pentru autoconsum cu finanțare 100% din fonduri proprii.

INFORMAȚII DE CONTACT

Avem sediul în Botoșani, Str. Pacea 41A, 710013.

Ne gasiți în București, Sector 3, Str. Mihai Bravu 500, 030335.

RELAȚII CLIENȚI

+40 231 507 060 (int. 2229)

PROGRAM DE LUCRU

8:30am – 5:00pm

EMAIL

pv@elsaco.com

Finanțare ESCo 100% pentru centrale PV destinate autoconsumului

ELSACO asigură finanțare tip ESCo (100%) pentru proiectele de centrale fotovoltaice pentru autoconsum, cu valoare de până la zeci de milioane de Euro.

Finanțarea ESCo înseamnă de fapt o investiție din partea furnizorului (Grupul ELSACO) cu plata lunară din economia realizată de beneficiar.

Avantajele pentru beneficiarii de finanțare ESCo:

– economii garantate de energie, economii care sunt atent calculate
– pomovarea companiei Dvs. ca o companie ce se bazează pe energie verde, care are o viziune de sustenabilitate energetică
– nici o investiție necesară din partea beneficiarului, investiția este acoperită integral de Grupul ELSACO
– investiția nu apare în bilanțul clientului, nu afectează cheltuielile CAPEX și OPEX
– clienții se pot concentra pe activitatea lor principală. Execuția proiectului, PIF și mentenanța este asigurată de ELSACO
– la terminarea perioadei de amortizare a proiectului, beneficiarul intră în posesia parcului fotovoltaic printr-o factura cu valoarea simbolică de 1 Euro.

ELSACO se ocupă de toate fazele proiectului, de la studiile incipiente până la punerea în funcțiune și mentenanța pe toată durata proiectului.