Fondul pentru Modernizare

Elsaco Solutions, partenerul dvs. principal în navigarea prin complexitatea proiectelor finanțate de UE pentru instalarea sistemelor fotovoltaice (PV).

Fondul pentru Modernizare, Sprijinirea investițiilor în noi capacitați de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Cu aceste fonduri puteți instala Centrale Fotovoltaice PV cu o finanțare de până la 100% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile. Limita de finanțare este de 20.000.000 EUR per beneficiar, indiferent de situația financiară a solicitantului (profit sau pierdere).

Există 2 tipuri de proiecte ce se pot finanța: AUTOCONSUM si PRODUCȚIE.

AUTOCONSUM:

Valoarea solicitată pentru cheltuielile eligibile nu poate depăși:

• 1.000.000 Euro/MW – pentru capacitățile instalate de până la 1 MW (inclusiv).
• 500.000 Euro/MW – pentru capacitățile instalate de peste 1 MW.

PRODUCȚIE:

Valoarea solicitată pentru cheltuielile eligibile nu poate depăși:
• 500.000 Euro/MW – pentru toate capacitățile instalate.

Îmbarcarea într-un proiect de sisteme fotovoltaice susținut de fonduri nerambursabile poate fi o oportunitate transformatoare pentru întreprinderi. La Elsaco Solutions suntem specializați încă din anul 2019 în oferirea unui sprijin cuprinzător, de la planificarea tehnică la implementarea proiectului, pentru a asigura succesul inițiativei dvs. fotovoltaice cu finanțare.

Echipa noastră de experți este dedicată să vă ghideze în fiecare etapă a procesului, de la evaluările inițiale de fezabilitate și planificarea tehnică până la asigurarea finanțării UE și supravegherea execuției proiectului. Înțelegem complexitatea programelor de finanțare ale UE și vom lucra îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta o strategie personalizată care să vă maximizeze șansele de succes.

Datorită experienței noastre vaste și cunoștințelor aprofundate atât în ceea ce privește aspectele tehnice, cât și cele legate de finanțare, simplificăm întregul proces, permițându-vă să vă concentrați asupra activităților de bază ale afacerii dumneavoastră, în timp ce noi ne ocupăm de complexitatea gestionării și administrării proiectului.

Indiferent dacă sunteți o afacere mică sau o corporație mare, Elsaco Solutions este aici pentru a vă sprijini în valorificarea puterii energiei solare prin intermediul proiectelor fotovoltaice finanțate de UE.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care vă putem ajuta să vă transformați aspirațiile în materie de energie regenerabilă în realitate.

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus