STRUCTURED CABLING

Cablarea structurată reprezintă un set de standarde ce determină modalitatea de instalare a cablurilor ce întră în componența rețelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau clădiri.

CONTACT INFORMATION

We are based in Botoșani, Str. Pacea 41A, 710013.

We have offices in București, Sector 3, Str. Mihai Bravu 500, 030335.

CUSTOMER SERVICE

+40 231 507 060 (int. 2341)

WORKING HOURS

8:30am – 5:00pm

EMAIL

sales@elsaco.com

ELSACO – PARTENER CYBEREADY

Nu este un secret faptul că phishing-ul este foarte profitabil pentru hackeri. Pe de altă parte, atacurile de tip phishing continuă să fie un dezastru financiar pentru companii.

Un studiu recent arată cât de incredibil a devenit acest vector de amenințare: o companie de dimensiuni medii cu 10.000 de angajați cheltuie 3,7 milioane de $ anual după atacurile de tip phishing. Un angajat obișnuit pierde 4,16 ore anual cu înșelătorii de tip phishing.

Costurile mari suportate de companii ca rezultat direct al atacurilor de tip phishing implică următoarele: încălcări ale securității datelor cauzate de acreditări compromise și malware, precum și costurile apărute ca urmare a faptului că există malware înainte ca acesta să infecteze întreaga rețea.

Sunt angajații dumneavoastră pregătiți în mod corespunzător pentru această amenințare sau sunt vulnerabili și pot cădea în plasa înșelătoriilor de tip phishing?

DE CE CYBEREADY?

CybeReady este rezultatul anilor de colaborare, pe parcursul cărora fondatorii săi au analizat „genomul uman” al securității informațiilor care duce la dezvoltarea unei noi paradigme: Angajat cu capacitate de acționare Cyber.

Echipa aduce laolaltă înțelegerea profundă și perspectiva detaliată a proceselor și soluțiilor necesare pentru gestionarea riscurilor axate pe factorul uman, care duc la dezvoltarea programului sau de capacitate de acționare extrem de eficient.

CybeReady este specializată în riscuri pe tema securității informațiilor extrem de specifice, reprezentate de angajați și care sunt rar abordate de programele de conștientizare tradiționale.

Descarcă broșura ANTI-PHISHING
Descarcă broșura CYBEREADY