INOVATORI ÎN INFRASTRUCTURĂ

Soluțiile Elsaco – Atlantis Hydrotec sunt patentate pentru instalarea fibrei optice prin modelul conductă-în-conductă, utilizând infrastructura deja existentă de apă potabilă.

INFORMAȚII DE CONTACT

Avem sediul în Botoșani, Str. Pacea 41A, 710013.

Ne gasiți în București, Sector 3, Str. Mihai Bravu 500, 030335.

RELAȚII CLIENȚI

+40 231 507 060 (int. 2341)

PROGRAM DE LUCRU

8:30am – 5:00pm

EMAIL

sales@elsaco.com

ELSACO – ATLANTIS HYDROTEC

Elsaco – Atlantis Hydrotec este tehnologia suport pentru implementarea soluției de detecție pierderi de apa folosind fibra optică acustică senzitiva. Aceasta permite monitorizarea infrastructurii conductelor apa pentru căminele inundate și capacele de fontă, localizarea tensiunilor seismice sau de vibrație care afectează conductele în timp, a lucrărilor manuale sau automatizate neautorizate și a racorduri ilicite ori micro fisuri în conducte.

In 10 secunde se pot detecta, cu o acuratețe de localizare de sub 5 metri dintr-un câmp de detecție de 50km, evenimentele care afectează infrastructura. Acestea sunt detectate prin fibra optică și anunțate automat și imediat către dispecerat.

De asemenea tehnologia se integrează in soluțiile de securitate perimetrala folosind fibra optică instalată in subteran ca un senzor longitudinal sensibil la vibrații.

Descarcă broșura
Descarcă prezentare