ECHIPA NOASTRĂ

Divizia de solutii IT&C a fost înființată în anul 1994 în cadrul companiei Elsaco Electronic, iar din anul 2013 operează prin intermediul Elsaco Solutions.

26 ANI DE ACTIVITATE

Elsaco Solutions a furnizat echipamente și servicii pentru cele mai mari firme și instituții guvernamentale din România precum: Heineken, Kaufland, CTP, AFI Cotroceni, OMV, Transgaz, CNAIR, Romatsa, Universitatea A. I. Cuza Iași, Aeroportul Suceava, APA NOVA, Universitatea București, Telekom, Cris-Tim, Vodafone și mulți alții.

Oferta Elsaco Solutions include soluții profesionale, asigurate de către producători consacrați precum Jinko Solar, Adaptive Recognition, Itron, Schneider Electric, Janitza, Microsoft, Huawei, HP, Dell, IBM, Lenovo, Intel, Cisco, Xerox, Fujitsu etc.

CONTACTEAZĂ-NE
DORU POPA
DORU POPAVice Președinte
DANIEL POPA
DANIEL POPAManager Vânzări
CĂTĂLIN STOIAN
CĂTĂLIN STOIANManager Proiect
ADRIAN BOȘTINARU
ADRIAN BOȘTINARUReprezentat Tehnic
OVIDIU JÎTARAȘU
OVIDIU JÎTARAȘUDirector Dezvoltare

GARANȚIA CALITĂȚII

Grupul de firme Elsaco, din care Elsaco Solutions face parte, a adoptat și implementat în timp un sistem de management care respectă atât standardele de referinţă, precum și cerinţele legale și de reglementare. Sistemul implementat, certificat de către SRAC/IQNET, permite obținerea și păstrarea unui nivel de competitivitate ridicat al companiei.
Pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor noștri, pe o piaţă puternic concurenţială, urmărim în mod constant respectarea condiţiilor de asigurare a calității, protecția mediului, securitatea muncii și sănătății, securitatea informației și managementul energiei.
Sistemul de management integrat respectă cerinţele standardelor ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 45001 și SA 8000.

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm