Distribuții

Elsaco Solutions – partenerul dvs. de încredere pentru soluții tehnologice de ultimă generație în domeniul energiei regenerabile, al securității și al electronicii.

Suntem distribuitorul autorizat în România pentru următorii producatori consacrați: Jinko Solar, Adaptive Recognition, SEM Transformator.

De asemenea, vă putem pune la dispoziție gama Elsaco Pritom de tablete inteligente și transformatoarele electrice, vă aducem produse de calitate superioară pentru a vă satisface diversele nevoi.

Elsaco Solutions consolidează parteneriatul strategic cu Jinko Solar, un gigant global în tehnologia solară.

Elsaco Solutions este unul din cei trei unici distribuitori autorizați Jinko Solar în România! Cu panourile Jinko Solar, valorificați puterea soarelui pentru a genera energie curată și regenerabilă pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Gama noastră de panouri de înaltă performanță oferă eficiență și durabilitate excepționale, asigurând o producție maximă de energie și fiabilitate pe termen lung.
jinko

Îmbunătățiți-vă infrastructura de securitate cu produsele Adaptive Recognition, care oferă atât sisteme de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare de ultimă generație, soluții inteligente de gestionare a traficului, soluții pentru citirea și autentificarea documentelor de identitate cât și multe altele. De la îmbunătățirea siguranței publice la eficientizarea controlului accesului, produsele noastre inovatoare sunt concepute pentru a răspunde celor mai exigente provocări de securitate.

adaptive_recognition_logo_fekvo
P200 002

Rămâneți conectați și productivi cu gama noastră de tablete inteligente, cu performanțe puternice, design elegant și funcționalitate versatilă.

Fie că lucrați în deplasare sau vă bucurați de divertisment multimedia, tabletele noastre oferă o experiență de utilizare excepțională care vă menține conectat și productiv oriunde v-ați afla.

Alimentați-vă infrastructura electrică cu selecția noastră de transformatoare electrice de înaltă calitate, concepute pentru eficiență, fiabilitate și siguranță. De la transformatoare de ridicare a tensiunii pentru proiecte de energie regenerabilă la transformatoare de distribuție pentru aplicații industriale, oferim soluții care să răspundă cerințelor dvs. specifice.

La Elsaco Solutions, ne angajăm să furnizăm cele mai bune produse din clasă și servicii excepționale pentru clienții noștri. Asociați-vă cu noi astăzi pentru a avea acces la cele mai recente soluții tehnologice și pentru a vă duce afacerea pe noi culmi.

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus