Centrale Fotovoltaice pentru Producție

Eliberați puterea energiei solare pentru nevoile dumneavoastră de producție!

Bine ați venit în viitorul producției de energie durabilă! Sunteți gata să preluați controlul asupra costurilor energetice, reducând în același timp amprenta de carbon? Instalarea de sisteme fotovoltaice în scopuri de producție este alegerea inteligentă pentru întreprinderile care doresc să adopte soluții de energie regenerabilă.

Energia Sustenabilă pentru Sectorul Industrial

Elsaco Solutions este partenerul de încredere al sectorului industrial, furnizând soluții integrate pentru eficiența energetică și sustenabilitate. Cu o expertiză considerabilă în implementarea proiectelor industriale, noi abordăm complexitatea cerințelor specifice ale fiecărui client. În acest mod vă oferi soluții tehnologice avansate, sisteme de monitorizare eficiente și integrarea surselor de energie regenerabilă. Ne angajăm să aducem inovație și performanță în fiecare proiect industrial, contribuind astfel la creșterea durabilă și eficientizarea operațiunilor industriale.

Varianta de realizare a unei centrale fotovoltaice cu scopul de PRODUCȚIE ENERGIE are următoarele avantaje:

introducerea unei capacități de producere de energie gratuită, inepuizabilă și infinit regenerabilă care vă reduce riscurile asociate prețurilor volatile ale combustibililor fosili.

promovarea resurselor regenerabile, inovării, cercetării și dezvoltării tehnologice prin alinierea la țintele strategiei naționale.

durată mare de funcționare a centralei de 30 de ani.

pe durata funcționării nu vor exista emisii de gaze (în primul rând CO2), nu vor exista deșeuri.

echipamentul de producție va fi instalat în apropierea punctului de conectare in rețeaua națională, evitându-se pierderile de putere datorate transportului și distribuției.

costurile de operare, întreținere și reparații minime.

Elsaco Solutions are experiență în realizarea “la cheie” a proiectelor fotovoltaice cu scop de producție. De asemenea, furnizăm servicii de prognoză de producție, cât și suport în ceea ce privește tranzacționarea energiei electrice pe piețele de energie din România: Piața pentru Ziua Următoare, Piața de Echilibrare, Piața Intraday.

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus