Centrale Fotovoltaice

Tranziția ta spre un viitor verde cu Elsaco Solutions! E timpul să reduci costurile cu energia electrică aferente afacerii tale.

Experiența noastră

Peste 200.000 de panouri fotovoltaice instalate.

Peste 80.000 kWp putere instalată.

Peste 1000 de clienți mulțumiți.

Etapele colaborării cu Elsaco Solutions:

Analiza inițială – Ofertarea

Elsaco Solutions dispune de o echipă de specialiști pregătiți să vă asiste în luarea celor mai bune decizii pe tot parcursul proiectului dumneavoastră.

Echipa noastră este aici să vă ofere consultanța necesară pentru a vă ghida proiectul într-o manieră tehnică și organizatorică corectă. Avem expertiza și instrumentele necesare pentru a analiza locațiile potențiale, pentru a identifica cele mai adecvate opțiuni pentru instalarea panourilor solare, pentru planificarea traseelor de cabluri și alte aspecte importante.

Elsaco Solutions garantează transparență totală și absența costurilor ascunse. În urma consultărilor detaliate, puteți fi sigur că veți alege echipamentul optim pentru compania dumneavoastră și că veți economisi bani încă de la punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic.

Proiectarea sistemului fotovoltaic

Elsaco Solutions furnizează sisteme fotovoltaice perfect adaptate nevoilor proiectului dvs.
Fie că este vorba despre amplasarea lor pe acoperiș, pe teren sau pe carport, vă oferim soluții personalizate pentru fiecare scenariu. În acest fel puteți fi sigur că veți obține randamentul optim pentru compania dvs.

Montajul – Execuția – Punerea în funcțiune

Elsaco Solutions se ocupă de instalarea sistemului cu profesioniști calificați, iar după finalizarea lucrărilor, inginerii noștri certificați de către ANRE vor pune în funcțiune instalația fotovoltaică și vor efectua teste pentru a verifica buna funcționare a acesteia.

Mentenanța

Elsaco Solutions oferă servicii de mentenanță a sistemelor fotovoltaice instalate. O neglijare a întreținerii poate conduce la scăderea performanței sau chiar la pierderea producției din cauza deteriorării unor componente ale sistemului fotovoltaic. Recomandăm cu tărie întreținerea regulată, anuală și semnalarea oricăror probleme apărute.

Companii care au ales realizarea sistemelor fotovoltaice cu Elsaco Solutions:

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus