ELSACO și ARH: Împreună livrăm cele mai bune soluții pentru o lume mai sigură

ELSACO este partenerul Adaptive Recognition | ARH și unic distribuitor pentru România și Republica Moldova

INFORMAȚII DE CONTACT

Avem sediul în Botoșani, Str. Pacea 41A, 710013.

Ne gasiți în București, Sector 3, Str. Mihai Bravu 500, 030335.

RELAȚII CLIENȚI

+40 231 507 060 (int. 2341)

PROGRAM DE LUCRU

8:30am – 5:00pm

EMAIL

sales@elsaco.com

Distribuție Adaptive Recognition Hungary | ARH

Cu ajutorul a peste 29 de ani de experienta în domeniul recunoașterii automate ale caracterelor (OCR), Adaptive Recognition este între liderii de piața pentru echipamente hardware și produse software pentru detecția automată a numerelor de înmatriculare (ANPR/LPR), dar și pe piața produselor hardware și software pentru citirea și validarea documentelor (ex: pașaport, carte de identitate, talon auto etc.).
Printre cele mai importante proiecte realizate de ARH se numără furnizarea echipamentelor hardware – camere dedicate ANPR produse chiar de aceștia în UE – și software necesare infrastructurii ITS a Ungariei. Acest sistem înregistrează peste 22.000.000 de evenimente de trafic în fiecare lună cu ajutorul datelor colectate de la cele 2000+ camere și senzori de precizie. Mai multe detalii despre acest proiect găsiți urmând link-ul de mai jos:

https://adaptiverecognition.com/case-studies/nation-wide-traffic-enforcement-in-hungary/

Un alt proiect foarte important realizat de ARH a fost livrarea a peste 3000 de cititoare de documente băncilor BRD și BCR pentru a fi folosite în România. Cu ajutorul acestor dispozitive băncile au reușit să își automatizeze o mare parte din procesele de colectare, verificare și agregare a datelor personale. De asemenea, clienții s-au bucurat de un timp mult mai scurt petrecut la bancă și de un proces mult mai puțin anevoios.

https://adaptiverecognition.com/case-studies/banks-of-romania-reinvent-customer-experience

Prezentări ARH