Adaptive Recognition (ARH)

Împreună din 2019. Elsaco Solutions este unic distribuitor al soluțiilor profesionale produse de către Adaptive Recognition (ARH).

Putem împărți portofoliul Adaptive Recognition în 3 categorii:

1. Scanere de documente – ID Readers
2. Camere dedicate pentru ANPR și radar
3. Software bazat pe motorul OCR – CARMEN®.

Scanerele de documente de la Adaptive Recognition sunt unele dintre cele mai performante din lume. Modelul Osmond este etalonul nostru în materie de performanță.

În România ne putem mândri cu parteneri renumiți precum: Banca Transilvania, BCR, BRD, Regina Maria și mulți alții. Citește aici studiul de caz!

ELSACO-SOLUTIONS_Osmond_id_reader_scanner

Camerele dedicate ANPR pe care le furnizăm sunt utilizate în numeroase proiecte în România printre care enumerăm: Sistemul național de Cântărire în Mișcare la puncte cheie de trecere vamală și Sistemul național de Rovinieta.

De asemenea, produsele distribuite de noi se pot găsi instalate pe fiecare drum din Ungaria – Adaptive Recognition a furnizat sistemul complet de ITS din HU. Citește aici studiul de caz!
ELSACO-SOLUTIONS_ARH-Vidar

3Software bazat pe motorul OCR – CARMEN®. Acesta este utilizat pentru recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare (ANPR/LPR) și recunoașterea mărcii și modelului vehiculelor (MMR) din fluxurile video.

CARMEN oferă o precizie de lider de piață - rezultate pe care niciun alt jucător nu le poate obține.
Există mai multe versiuni ale software-ului CARMEN, inclusiv: Carmen Freelflow, Carmen GO, Carmen ADR, Carmen OCR pentru containere / căi ferate / vehicule comerciale. Vezi aici studiul de caz!
ELSACO-SOLUTIONS_CarmenSW

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Echipa dedicată Adaptive Recognition din cadrul Elsaco Solutions vă stă la dispoziție pentru orice proiect.

Fii primul care află noutățile abonându-te la newsletter-ul Elsaco Solutions!

Derulați până sus